RAND Õigusbüroo hinnakiri

Meie hinnakiri on aluseks pakkumiste tegemisel. Pakkumiste tegemisel võtab RAND Õigusbüroo arvesse käsitletava õigusküsimuse või -probleemi keerukust ja olemust ning eeldatavat ajakulu.

Küsi pakkumist juba täna!

TASUTA ÕIGUSABI

15 minutit

Osutame teenust vaid meie Facebooki grupi kaudu.

Tunnitasu
100 €

RAND Õigusbüroo tunnitasule ei lisandu käibemaksu.

Kohaldub tavapärase õigusteenuse osutamisel.

Kokkuleppehinnad

alates 600 €

Kasutustingimused, andmekaitsetingimused, müügitingimused, küpsiste poliitika, muud juhendid ja lepingud.

Mida tähele panna?

Teenuse hind ei sisalda riigilõivu ega muid tasusid. Enamikel juhtudel pole võimalik teha kliendile siduvat hinnapakkumist, kuna sageli sõltub õigusteenuse osutamise maht asjaoludest, mida meie ei saa mõjutada (nt kohtu tegevusest). Meie hinnapakkumine on siduv üksnes juhul, kui oleme eelnevalt kliendiga kokku leppinud õigusteenuse osutamise fikseeritud maksumuses ning see on fikseeritud lepingus või selle võimalikes lisades.

Õigusteenuse osutamine toimub ettemaksu alusel. Teatud juhtudel teevad meie juristid hinnapakkumise individuaalselt arvestades tehtava töö mahtu ja keerukust. Oleme seisukohal, et õigusvaidlused ei tohi jääda rahaliste vahendite vähesuse tõttu lahendamata, kuid samas tuleb kvaliteetse õigusteenuse eest tasuda õiglast hinda. Seetõttu võimaldame vajadusel paindlikke maksevõimalusi. Oma püsiklientidele saame teha soodustusi.

Miks valida RAND Õigusbüroo?

  • Personaalne lähenemine
  • Tõhus juhtumikorraldus
  • Asjatundlikud ja kogemustega juristid
  • Paindlikkus hinnastamises
  • Paindlikkus kellaaegades
  • Vahetu suhtlus

RAND Õigusbüroo aitab Sind

Kirjuta või helista meile juba täna